Petrů chce Noskovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Petrů chce Noskovou

Telefon Liborovi Míša dát nechtěla, ale duet s ním natočí ráda.
Telefon Liborovi Míša dát nechtěla, ale duet s ním natočí ráda. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Imitátor Libor Petrů (46) si myslí na finalistku reality show Česko hledá SuperStar Michaelu Noskovou (23)! A když se potkali na večírku ve vinohradské restauraci Fluidum, šel hned Libor jako správný muž na věc a Míšu oslovil.

Imitátor Libor Petrů (46) si myslí na finalistku reality show Česko hledá SuperStar Michaelu Noskovou (23)! A když se potkali na večírku ve vinohradské restauraci Fluidum, šel hned Libor jako správný muž na věc a Míšu oslovil.

„Už jsem si připravoval mobil, abych si do něj uložil Míšino číslo, jenže ona mě převezla a odkázala na svou manažerku,“ přiznal deníku Aha! Petrů. „Když ne telefonní číslo, tak alespoň společný duet,“ rozhodl se kout želeno, dokud bylo žhavé. A vyplatilo se. Nosková souhlasila! „Chtěl bych s Míšou natočit duet, protože je nejhezčí účastnicí všech řad SuperStar a báječné zpívá,“ dodal Libor Petrů s tím, že už má složený a otextovaný speciální duet Kapky deště padají. „Snad ho začátkem příštího týdne natočíme a v květnu vyjde na albu fotbalového týmu Arabela,“ plánuje si Libor Petrů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.