Abbasová o nemocné sestře: Chytala mouchy a brutálně je týrala! Jak na to Lejla reagovala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abbasová o nemocné sestře: Chytala mouchy a brutálně je týrala! Jak na to Lejla reagovala?

Lejla Abbasová se snažila zabavit podobně, jako její sestra.
Lejla Abbasová se snažila zabavit podobně, jako její sestra. (Foto Aha! - Jiří Rubeš, ara )

Moderátorka a bojovnice za práva žen v Africe Lejla Abbasová zažívala v dětství krušné časy. Bylo to v době, kdy její sestra Aida byla dlouho nemocná a k ukrácení dlouhé chvíle si vymýšlela různé úchylky a Lejla se jí snažila napodobit.

Jak sama říká, v tomto maniodepresivním období si schovávala svoje ostříhané nehty. Ne, nejedná se o žádný africký rituál, ale krácení volné chvíle. „Moje ségra byla nemocná. Bylo léto, musel být v posteli, nešťastná, že nemůže ven, tak se naučila takový ten grif, jak chytit mouchu do ruky. Ty mouchy napichovala na špendlík a u každé si zapsala hodinu a datum,“ svěřila se v rozhovoru páteční magazín Lidových novin.

„Tak jsem se jí možná snažila nějak trumfnout. Balila jsem ty nehty do papíru a taky k tomu psala datum. Nebylo mi ale víc než deset,“ vysvětluje přítelkyně Michaela Kocába. Svůj exotický vzhled zdědila Lejla po tatínkovi ze Sudánu. Vztah rodičům ale nevydržel a došlo na rozvod. Jak na otce vzpomíná Abbasová dnes? „Když se řekne táta, vybavím si vysokého člověka v dlouhém bílém hábitu, s turbanem na hlavě, které pro mě jde ke škole u nás na sídlišti na Dědině,“ říká o svém otci, který se do Čech tenkrát přestěhoval za studiem.

Autor:  mpa

Přečtěte si
8bc5
10. 10. 2014 • 19:34

Paní Abbasová ,že je moderátorka ?A kde v Africe u nějakého zapadlého kmene .Jak může dospělá žena pindat hovadiny do bulváru.Kocáb musí být chudák pokud má takto vzdělanou "intošku" vedle sebe.

freezeme
5. 10. 2014 • 16:53

Zajimavé, zajimavé... chybí jen informace jak dlouhé nehty to byly, při takové famozní zprávě, potřebujeme údaje i v cm, redakce by měla doplnit, jinak tato kuriozní zpráva, postrádá patřičný ohlas

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.