Barbar Mamut opět šokuje: Zazpívá baladu o m*dání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Barbar Mamut opět šokuje: Zazpívá baladu o m*dání!

Barbar Mamut se v SuperStar stará o zatím největší pozdvižení. A to nejen kvůli svému nekonformnímu oblečení...
Barbar Mamut se v SuperStar stará o zatím největší pozdvižení. A to nejen kvůli svému nekonformnímu oblečení... (TV Nova)

O pořádné pozdvižení v divadelním kole soutěže Česko Slovenská SuperStar se postará nejextravagantnější soutěžící Tomáš Konečný (23), který vystupuje pod přezdívkou Barbar Mamut!

Porotu a zbylých 99 uchazečů o semifinále odzbrojí písní Nenázvuhodná prasečina od hudebníka Záviše, která je napěchována jedním vulgarismem vedle druhého!

Jelikož se daná část bude vysílat před dvaadvacátou hodinou, diváci tak většinou místo jeho »zpěvu« (lépe řečeno ryku) uslyší jen pípání.

„Je to balada o m*dání od Záviše. Ostatní soutěžící byli příliš neživelní a pěli nezajímavé chorály bůhví odkud, tak jsem jim chtěl zazpívat něco ze života,“ vysvětluje svou volbu písně Konečný, který se ale nejspíš i kvůli tomu dál nedostal.

„Mě jsi pobavil, ale nepostupuješ. Kdybych ale potřeboval ještě pobavit, tak si tě zavolám,“ smál se kat Pavol Habera (48).

„Nemrzí mě, že jsem nepostoupil. Chtěl jsem těm holoubátkám ukázat, co to je barbarská kultura, a to se mi povedlo,“ pochvaloval si lesní muž.

Záviš: Nenázvuhodná prasečina

Hned si padli do oka při prvním setkání oběma sršelo z očí pusté m*dání.

Bylo tomu na chodníku v jedné ulici ihned na ni vytasil svou lesklou hadici.

Ku*va smrt tohle je štencl, prohlásila hned. To jsem ještě neviděla, na to vemte jed!

Začala pr*delí kroutit, mlaskat rypákem udivena tak výtečným pevným ču**kem. (zkráceno)


Přečtěte si
illis
15. 3. 2011 • 17:44

tomu už nepomohou ani elektrošoky. Ten má místo mozku jen kostku. A tohle stvoření chodí po světě. Ten nemohl ani ukončit základní vzdělání. Hráblo mu a už mu to zůstane na věky .

winterfreshka
14. 3. 2011 • 09:09

;-"tunky" a spolubydlící zbohatlíka .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.