Herec a dabér Pavel Soukup nemá práci: Žiju jako bezdomovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec a dabér Pavel Soukup nemá práci: Žiju jako bezdomovec!

Pavel Soukup
Pavel Soukup (TV Nova)

Herec Pavel Soukup (62), který svůj hlas propůjčil v českém znění světovým hereckým esům Arnoldu Schwarzeneggerovi, Gérardu Depardieuovi či Bruci Willisovi, hledá práci. Střechu nad hlavou sice má, ale chybí mu pořádné zaměstnání.

„Žiju jako bezdomovec. Kdysi jsem odmítal nabídky, protože jsem jich měl tolik a nestíhal jsem, dnes je opak pravdou. Jak rád bych třeba vzal práci v rozhlase, který je mi tak blízký,“ přiznal Soukup. Nepatří prostě mezi vyvolené herce, o které se perou seriáloví a filmoví režiséři, a bohužel není ani v hledáčku divadelních principálů.

Přitom hlas Pavla Soukupa vítá třeba i cestující na palubě letadel ČSA a v dabingu mu byl celoživotně přiklepnut svalovec Schwarzenegger.

„Vím, že většina kolegů právě dabing tohohle herce neuznává, ale já ho mám rád,“ tvrdí Soukup. Herec a vystudovaný novinář dostal poslední velkou roli v seriálu Život na zámku. O mnoho let později se nad ním slitoval Jiří Adamec, který mu dal štěk v seriálech Pojišťovna štěstí a Cesty domů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.