Frontman No Name Timko: Pokuta za osm a půl tisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Frontman No Name Timko: Pokuta za osm a půl tisíce!

Timko šlape v autě na plynový pedálo sto šet.
Timko šlape v autě na plynový pedálo sto šet. (Marek Pátek)

Frontman jedné z nejpopulárnějších slovenských kapel No Name Igor Timko jezdí v autě jako šílenec. A pěkně za to zaplatil... Frontman jedné z nejpopulárnějších slovenských kapel No Name Igor Timko jezdí v autě jako šílenec. A pěkně za to zaplatil.

Frontman jedné z nejpopulárnějších slovenských kapel No Name Igor Timko jezdí v autě jako šílenec. A pěkně za to zaplatil...

Jak se totiž deníku Aha! Igor Timko svěřil, za volantem není žádný svatoušek. Svůj Citroen C5, s nímž už najel víc jak 200 tisíc kilometrů, prohání po silnicích a dálnicích několikrát rychleji, než je dovoleno. A tak není divu, že ho jeho záliba v rychlosti stála slušnou částku. Přiznal se totiž, že dostal na Slovensku pokutu ve výši 330 euro, což je víc než osm a půl tisíce korun!

Timko si s tím ale hlavu neláme - na pokutu rychle vydělá. Pochlubil se, že mají s kapelou diář zaplněný na dva roky dopředu. Mezi termíny koncertů se však naštěstí často objevuje i Česká republika – v Hard Rock Cafe například vystoupí už dnes večer.

Igor Timko se svými No Name vystoupí už dnes večer v pražském Hard Rock Cafe.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.