Dcera Urbánkové v roli lehké ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Urbánkové v roli lehké ženy

Pro Naďu Urbánkovou je její dcera Jana vším.
Pro Naďu Urbánkovou je její dcera Jana vším. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Dřive než závoj a bílé šaty oblékla kostým lehké děvy! Roli v právě natáčené druhé řadě krimi seriálu Rapl získala vedle Nadi Urbánkové (78) také její dcera Jana Fabiánová (38). Do Česka tak zpěvačka žijící v Los Angeles nepřiletěla jen kvůli blížícím se vdavkám.

Jana má už za sebou první natáčecí den a pochlubila se fotkami na sociální síti. „Před a po,“ napsala výstižně ke dvěma svým fotografiím. „Hraju prostitutku. Práci režiséra Jana Pachla znám a líbí se mi,“ prozradila deníku Aha! Fabiánová. „Jsem v Česku jen na měsíc, tak mám jen pár natáčecích dnů. Je to pro mne premiéra, ještě jsem nikdy seriál netočila,“ dodala zpěvačka a také herečka.


Máma Naďa je v ději upoutaná na invalidní vozík. Dva roky před osmdesátkou a boji s rakovinou ji pracovní nabídka velice potěšila. „Myslím, že kdyby se o tom dopředu nepsalo, ani by mě na obrazovce nikdo nepoznal. Nemám brýle, a ještě mi narazili kulicha,“ svěřila zpěvačka se smíchem.

Dvě veselky
Jana Fabiánová žije v Los Angeles, kde v březnu vyhrála se svou kapelou Infinite Seas hudební cenu Akademia Music Awards za nejlepší skladbu v kategorii Alternativní Rock. Nedávno se zasnoubila s americkým kytaristou indického původu Dinem Bosem. Momentálně chystají hned dvě svatby – jednu v Indii, druhou v Česku.

Temnější dvojka
Druhá série Rapla má mít 13 dílů a k divákům ČT se dostane v lednu 2019. Podle režiséra Jana Pachla (40) bude ještě temnější než první řada. V těchto dnech se natáčí v Ústí nad Labem. Záběry vznikají v loděnicích i na lanovce na Větruši. Pak se všichni přesunou do Děčína, Teplic a Litoměřic. Dva díly se budou odehrávat v Černé Hoře.

Naďa Urbánková - Závidím:
362881:gallery:true:true



Přečtěte si
234jarmila@...
15. 6. 2018 • 11:35

Ony obě vypadají na lehké ženy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.