Chinaski mají nového parťáka? Prsty Jurečky roztančily zadečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chinaski mají nového parťáka? Prsty Jurečky roztančily zadečky!

Veršuje, hraje i zpívá. S ministrem asi nebude žádná nuda.
Veršuje, hraje i zpívá. S ministrem asi nebude žádná nuda. (Foto Aha!: ara)

Hupsl na pódium a spustil na tubu! Marian Jurečka (34, KDU-ČSL) coby ministr zemědělství fušuje do poezie i hudby! S kapelou Chinaski si 28. června zařádil v Olomouci a do varu dostal 5 tisíc diváků! 

Jaký si to uděláš, takový to máš! Tak zní refrén písně 1. signální, kterou si na pódiu střihl ministr zemědělství s frontmanem kapely Chinaski Michalem Malátným (45). V Olomouci se na ně uplynulou neděli dívalo na 5 tisíc lidí, kteří dorazili na akci Česká potravina pomáhá. Sžírala Jurečku tréma? „To vůbec ne, jsem z Hané. Svou kapelu jsem sice neměl, ale hrál jsem v tamních dvou dechovkách,“ přiznal Aha! ministr, který nedávno předvedl národu jiný svůj um: poezii. A jak se k vystoupení s Chinaski vůbec dostal? „Jsme s manželkou velkými fanoušky kapely Chinaski. Na jednom z koncertů jsme se s Michalem Malátným tehdy dohodli, že si společně někdy zahrajeme,“ prozradil ministr. A prozradil i to, že na tubu hraje už 22 let. 

Autor:  mim

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.