Zadlužený milionář Lou Fanánek Hagen: Neuvěříte, kdo mu v nouzi pomohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zadlužený milionář Lou Fanánek Hagen: Neuvěříte, kdo mu v nouzi pomohl!

Lou Fanánek Hagen
Lou Fanánek Hagen (Foto Aha! – Daniel Černovský, reprofoto TV Óčko)

Zpěvák ze Tří sester a pětinásobný otec Fanánek Hagen (48) tak dlouho hýřil, až došla bankám trpělivost. I přes vysoké příjmy se totiž před časem dostal do pořádných dluhů a nebýt jedné známé postavy českého šoubyznysu, těžko říct, jak by zpěvák dopadl.

„Neuměl jsem hospodařit s penězi a myslel jsem, že se to nějak samo vyřeší,“ sype dnes muzikant popel na hlavu. Jeho náklady několikrát překročily příjmy a Fanánek to zkrátka neuhlídal. „Mnohdy jsem se dostal do finančních problémů, ne až do vymahačských, ale třeba banka po mně chtěla zaplatit i nějaké kontokorenty a podobně,“ svěřil se zpěvák magazínu Sedmička.

Zpěvák ještě v červnu pořádal veselku, kde si bral svou přítelkyni Veroniku. S tou má dceru Marianu a z předchozího manželství má ještě další čtyři děti. K tomu všemu musí Fanánek platit chod chalupy v Krkonoších, takže závazků má až nad hlavu. Naštěstí se našla dobrá duše, díky které problémy vyřešil. „Jmenovitě to byl Ondřej Soukup. Tomu děkuju, protože to byla rychlá pomoc v ten nejlepší možný čas,“ uzavírá. Podle Sedmičky se výši jeho příjmů pohybuje ročně v milionech korun, tudíž toho stačil utratit opravdu dost. Výši dluhů ale odhalit odmítl.

Přečtěte si
babapsi
4. 10. 2014 • 19:58

aby ho nová manželka ne..srala, jako ho sr..ala ta předchozí!

britva
4. 10. 2014 • 15:19

velká škoda pro tři sestry je, že zabili Sahulu už to nikdy nebude ono

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.