GINGER A FRED - Zamilované dvojice si užívaly v divadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

GINGER A FRED - Zamilované dvojice si užívaly v divadle!

 (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Spousta zamilovaných dvojic vyrazila na premiéru hudební revue Ginger a Fred do Divadla Broadway.

Vladimír Železný vyvedl do společnosti manželku Kony a na premiéře dokonce oslavil 61. narozeniny. Producent Janis Sidovský zase držel palce svému příteli Pavlu Vítkovi, který v hudební komedii hraje jednu z větších postav.


V hlavních rolích bývalých tanečníků a milenců, kteří se sejdou po letech v pofiderní televizní show, se představila Božidara Turzonovová (63) a Ladislav Županič. Alternovat je bude Veronika Žilková s Martinem Stropnickým, kteří jsou milenci i v soukromém životě a na podzim se jim narodila dcera Kordula.
Pražskou divadelní premiéru hvězdy z Bratislavy si nenechal ujít ani její manžel Jozef Adamovič a dcera Lucie. Turzonovová nyní bude jezdit do Prahy každý měsíc, protože Ginger a Fred se budou v Divadle Broadway hrát vždy první týden v měsíci. „Jste tu na mě tak milí. Moc mě to těší,“ rozplývala se po premiéře Turzonovová, která zazářila ve filmech Anděl s ďáblem v těle, Božská Ema nebo v trilogii Bouřlivé víno, Zralé víno a Mladé víno.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

6.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.