Pravidla soutěže deníku Aha! o zánovní vozy Audi TT, Fiat 500 a Toyota RAV („pravidla“) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pravidla soutěže deníku Aha! o zánovní vozy Audi TT, Fiat 500 a Toyota RAV („pravidla“)

Fotografie
Fotografie (internal)

Soutěž o zánovní vozy Audi TT, Fiat 500 a Toyota RAV, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 22. 8. 2011 do 2. 10. 2011 v periodikách Aha!, Nedělní Aha! a na internetových stránkách www.ahaonline.cz.

Organizátorem a provozovatelem soutěže a technickým provozovatelem SMS hlasování je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s., IČ 40766713, se sídlem Komunardů 1584/42, 17000 Praha 7 (dále jen „Organizátor“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly SMS do soutěže. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice starší 18-ti let. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Organizátora a jejich rodinní příslušníci.

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Organizátora, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a fotografií účastníků soutěže v tištěných a internetových mediích Organizátora. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a soutěžící je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat ve vztahu k zpracování a uchování údajů, které nejsou potřebné pro realizaci soutěže. Soutěžící má právo na přístup ke svým osobním údajům.

Účastí v soutěži akceptuje soutěžící pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat.

Harmonogram a systém soutěže

Soutěž se skládá ze tří samostatných soutěžních kol, jenž se uskuteční dle níže uvedeného harmonogramu:

  1. 1. kolo: probíhá v období od 22.8.2011 0:00 hod. až do 4.9.2011 24:00 hod
  2. 2. kolo: probíhá v období od 5.9.2011 0:00 hod. až do 18.9.2011 24:00 hod
  3. 3. kolo: probíhá v období od 19.9.2011 0:00 hod. až do 2.10.2011 24:00 hod

V každém ze soutěžních kol vyhrává vždy pouze jeden výherce. Účastník soutěže a tedy i telefonní číslo, ze kterého byla zaslána výherní SMS, se v průběhu celé soutěže (tzn. všech tří soutěžních kol) může stát výhercem, resp. obsadit výherní pozici, pouze jedenkrát. V případě, že se soutěžící, resp. určité telefonní číslo stane vítězem proběhlého soutěžního kola, nemůže už vyhrát v žádném dalším kole. Zvítězí-li účastník soutěže ve více kolech, počítá se jeho vítězství v dříve proběhlém kole.

V případě, že soutěžící zvítězí ve více kolech a je započteno pouze vítězství z dřívěji proběhlého kola, postupuje se v následujícím kole, v němž vyhrál v rozporu s pravidly následovně: vítězství takového soutěžícího se nezapočítává a účastník soutěže, jenž by se jinak umístil na 2. místě v daném kole, se stává vítězem tohoto kola. V případě, že účastník soutěže, který již obsadil výherní pořadí, zasílá do soutěže v rozporu s pravidly další SMS zprávy, nemá nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v rozporu s pravidly soutěže.

Soutěžní otázka pro 1. kolo soutěže zní:

Kolik výtisků nepřeloženého deníku Aha! ze dne 22. 8. 2011 musíte naskládat na sebe, abyste dostali výšku šéfredaktora Aha! Lubora Černohlávka?

 

Svou odpověď nám zasílejte od 22.8. 0.00 hodin do 4.9.2011 24.00 hodin prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru:


AUTOmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘÍJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ

 

Příklad: AUTO 1234 Jan Novak Prazska 1 Praha 11000

 

Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zajišťuje Ringier Axel Springer CZ a.s. www.platmobilem.cz

 

Jak zjistíme správnou odpověď na soutěžní otázku 1. kola, se kterou budeme porovnávat Vaše odpovědi?

 

  1. Výsledek zjistíme pomocí experimentu, který provedeme za účasti notáře. Tento výsledek bude pro vyhodnocení soutěže a správnosti odpovědí rozhodující a bude publikován v deníku Aha! spolu se zveřejněním jména výherce.
  2. Vydání deníku Aha! ze dne 22.8.2011 (bez jakýchkoliv případných volně vložených příloh či vkladů)  narovnáme naležato na sebe v nepřeložené podobě, tedy při zachování formátu A3 tak, aby výška sloupce takto na sobě položených výtisků deníku Aha! odpovídala tělesné výšce šéfredaktora deníku Aha! Lubora Černohlávka změřené s přesností na jeden milimetr. Při určení tělesné výšky nebude mít šéfredaktor Lubor Černohlávek žádnou obuv ani pokrývku hlavy. Do výšky nebude započítávána výše účesu.
  3. Sečteme všechny výtisky deníku Aha!, které pro pokus použijeme.
  4. Čtenář, který odpoví naprosto přesně, nebo bude výsledku nejblíže, vyhrává výhru určenou pro 1 soutěžní kolo, dle specifikace níže uvedené.
  5. 5. Pokud podmínku pro získání příslušné ceny splní více osob, vyhrává ta z nich, jež zvítězí ve vědomostní soutěži, kterou v takovém případě uspořádá ve svém sídle Organizátor nejpozději do 30.11. 2011. Pravidla vědomostní soutěže určí Organizátor. Neúčastí na vědomostní soutěži přichází účastník o možnost hrát o cenu a ztrácí nárok na pokračování soutěži (v jejím příslušném soutěžním kole).

Po dobu 1. soutěžního kola bude možné získat celkem 24 nápověd, které soutěžícím napomohou ke stanovení co nejpřesnější odpovědi na soutěžní otázku. 12 nápověd bude uveřejněno v deníku Aha! a 12 odlišných nápověd bude možné postupně v průběhu 1. kola získat formou SMS zaslané výhradně mobilním telefonem na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru: HELP 1 až 12 dle posloupnosti, jak budou jednotlivé nápovědy v deníku Aha! uveřejňovány, přičemž ode dne uveřejnění dané nápovědy bude možné prostřednictvím SMS v daném tvaru zasílat až do konce 1. kola soutěže. Cena 1 SMS je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Provozuje a technicky zajišťuje Ringier Axel Springer CZ a.s. www.platmobilem.cz

Soutěžní otázka pro 2. kolo soutěže bude spolu s doplňujícími pravidly pro tuto část soutěže zveřejněna nejpozději 5. 9. 2011 v 0:00 hod na internetových stránkách www.ahaonline.cz.

Soutěžní otázka pro 3. kolo soutěže bude spolu s doplňujícími pravidly pro tuto část soutěže zveřejněna nejpozději 19. 9. 2011 v 0:00 hod na internetových stránkách www.ahaonline.cz.

Specifikace výher pro jednotlivá soutěžní kola

1. kolo:

Audi TT, cena ……….194 900 Kč

http://www.autoesa.cz/karta/x/1167478.html

 

Motor: 1.8, 110 kW

Palivo: benzín

Karoserie: kupé

Barva: černá

Stav tachometru: 103 000 km

Počet míst: 2

Počet dveří: 2

Rok výroby: 2003

Lokalita: Praha Štěrboholy

 

2. kolo:

Fiat 500, cena ……..224 900 Kč

http://www.autoesa.cz/karta/fiat-500-1-4-16v-sport/1162191.html

 

Motor: 1.4, 74 kW

Palivo: benzin

Karoserie: hatchback

Barva: žlutá

Stav tachometru: 7 000 km

Počet míst: 4

Počet dveří: 3

Rok výroby: 2011

Lokalita: Praha Štěrboholy

 

3. kolo:

Toyota RAV, cena ……..174 900 Kč

http://www.autoesa.cz/karta/x/1167598.html

 

Motor: 2.0, 85 kW

Palivo: nafta

Karoserie: SUV

Barva: černá

Stav tachometru: 99 000 km

Počet míst: 5

Počet dveří: 5

Rok výroby: 2003

Lokalita: Praha Štěrboholy

Kontaktování výherců, převzetí výhry

Výherci soutěže budou informováni  telefonicky redakcí deníku Aha!. Ke kontaktování bude použito telefonní číslo, ze kterého byla odeslána výherní SMS zpráva.

Ceny budou předány výhercům v provozovně Auto ESA Štěrboholy v termínu určeném Organizátorem, nejpozději však do 6 týdnů od zveřejnění jmen výherců.

Výherci jednotlivých soutěžních kol jsou povinni Organizátorovi poskytnout součinnost k tomu, aby jim byla předána cena. Pokud se Organizátorovi nepodaří výherce soutěžního kola kontaktovat nejpozději do 14 dnů ode dne určení výherce daného soutěžního kola (ať už SMS hlasováním v příslušném soutěžním kole, v němž soutěžící vyhrál či případně následnou vědomostní soutěží) nebo se výherce nedostaví k převzetí ceny propadá výhra ve prospěch Organizátora. Podmínkou převzetí výhry je rovněž prokázání totožnosti výherce, osobní převzetí výhry výhercem, prokázání držby SIM karty, z níž byla zaslána výherní SMS, poskytnutí součinnosti k pořízení fotografií výherce při převzetí výhry a souhlas s jejich uveřejněním v periodikách Aha!, Nedělní Aha! či na internetových stránkách, při nedodržení těchto podmínek výhercem, propadá výhra Organizátorovi. Organizátor splní povinnosti kontaktovat výherce pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na telefonním čísle, z nějž byla zaslána výherní SMS.

Jména výherců jednotlivých soutěžních kol budou zveřejněna na internetových stránkách www.ahaonline.cz vždy do 14 dnů po ukončení příslušného soutěžního kola, nejpozději však do 17. 10. 2011.

Ostatní ustanovení

Do jednotlivých soutěžních kol budou zařazeny všechny SMS zprávy, které došly nejpozději do uzávěrky příslušného soutěžního kola dle harmonogramu soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS.

Pro stanovení doby doručení SMS je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s.

 

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si dále vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či upravit její pravidla, zejména s ohledem na případnou technickou závadu nastalou v průběhu soutěže.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.

Známé celebrity
Adéla Gondíková • Agáta Hanychová • Alice Bendová • Andrea Verešová • Anife Vyskočilová • Anna Geislerová • Bolek Polívka • Dagmar Havlová-Veškrnová • Dagmar Patrasová • Dana Morávková • Dara Rolins • Dominika Mesarošová • Ester Janečková • Eva Holubová • Ewa Farna • Gábina Partyšová • Hana Krampolová • Hana Maciuchová • Hana Zagorová • Heidi Janků • Ilona Csáková • Inna Puhajková • Iva Janžurová • Ivana Chýlková • Ivana Gottová • Iveta Bartošová • Jan Kraus • Jana Boušková • Jaromír Jágr • Jiří Krampol • Jiří Langmajer • Jiří Paroubek • Jiřina Bohdalová • Karel Gott • Karel Roden • Kateřina Brožová • Klára Issová • Květa Fialová • Lejla Abbasová • Leoš Mareš • Libuše Šafránková • Lucie Bílá • Lucie Borhyová • Lucie Vondráčková • Mahulena Bočanová • Marta Jandová • Martin Dejdar • Martina Gavriely • Michaela Maurerová • Michaela Ochotská • Michal David • Monika Absolonová • Naďa Konvalinková • Naďa Urbánková • Oldřich Kaiser • Ondřej Gregor Brzobohatý • Ornella Štiková • Petr Janda • Petr Kolář • Petr Rychlý • Petra Faltýnová • Petra Janů • Richard Genzer • Simona Krainová • Simona Stašová • Taťána Kuchařová • Tatiana Dyková • Tereza Kostková • Tereza Voříšková • Tomáš Klus • Tomáš Řepka • Václav Vydra  • Veronika Žilková • Vilma Cibulková • Vojtěch Kotek • Zlata Adamovská