A ještě recept navíc - Ananas zapečený v medu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

A ještě recept navíc - Ananas zapečený v medu

Fotografie
Fotografie (internal)

Ananas pomáhá při trávení, zrychluje metabolismus, a dokonce prý usnadňuje hubnutí. Dnes si můžete kromě Emanuelova receptu zkusit připravit i ananas zapečený v medu. Je to vynikající teplý dezert, který se hodí podávat po těžkém jídle. Do 20 minut ho máte hotový.

..

Potřebujete
  • 1 celý ananas (nebo plechovku konzervovaného)
  • 2 lžičky medu
  • 1 limetku
  • skořici
  • hořkou čokoládu

Ananas okrájíme a nakrájíme na kolečka. V misce smícháme šťávu z limetky s medem. Kolečka ananasu dáme do zapékací misky, posypeme skořicí a polijeme šťávou s medem. Pečeme, dokud ananas nezměkne a nerozvoní se (cca 15 minut). Podáváme s nasekanými kousky hořké čokolády servírovanými zvlášť.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.