Největší zabijáci nebezpečných virů: Braňte se před chřipkou!
Vana – tady se střídá celá rodina. V době chřipek nasaďte na vanu silný kalibr v podobě chlorového čističe.
|
scom
Ručník – každý musí mít svůj. Ručník nemocného je nejlepší vyvářet na teplotu vyšší než 75 °C.
|
scom
Kuchyňské prkénko – především na těch dřevěných se bacily a viry drží nejsnáze. Než si na něm nakrájíte vitamínovou bombu, prkénko pořádně umyjte a vydesinfikujte.
|
scom
Slánka a pepřenka – sahá na ně téměř každý, ale čistí jen málokdo. Používají se přitom přímo při jídle, takže riziko nákazy je největší. Otírejte je desinfekčním ubrouskem.
|
scom
Ovladač na televizi – koluje často z ruky do ruky a s očistou se na něj přitom zapomíná. Pomůžou čistící utěrky s alkoholem.
|
scom