Logo magazínu

Upéct vejce na kapotě à la Horst Fuchs? Nejde to ani v rekordním vedru...

3 / 4
Prohlédnout znovu

Upéct vejce na kapotě à la Horst Fuchs? Nejde to ani v rekordním vedru...

15:03 - První reakce – žádná. Zíráme na nereagující vajíčko v naději, že zbělá. Ale ani v místě, kde je bílek tenký sotva dva milimetry, se nic neděje. | Aha! – Martin Pekárek
15:39 - Vajíčko steklo a zůstala po něm stopa, která na horké černé kapotě zasychá. Povrch žloutku je zvlněný, vysychá. | Aha! – Martin Pekárek
16:00 - Známky letního žáru jsou na žloutku znát o poznání víc. Pomalu se scvrkává, tvrdne a je kostrbatý. Dal by se vzít i do ruky. | Aha! – Martin Pekárek
16:15 - Bílek na autě vyschl zcela, žloutek je uvnitř pořád hodně měkký. O smažení se nedá mluvit ani se zapojením veškeré fantazie. Jak to jen ten Horst dokázal? | Aha! – Martin Pekárek

Popelčin princ Pavel Trávníček po operaci srdce: Doživotní následky?

Konec tajností! Arichteva musela s pravdou ven

Gottová píše Karlovi do nebe: Víš, jak sis přál, abych nezůstala sama?

Tragická dohra festivalu ve Varech: Zemřel hrdina vítězného filmu

Rihanna vzala děti na premiéru: Těhulka Šmoulinka

Věčně svobodná Jennifer Aniston: Konečně je zamilovaná