Logo magazínu

Zbylo vám vánoční cukroví? Upečte z něj moučník!

3 / 6
Prohlédnout znovu

Zbylo vám vánoční cukroví? Upečte z něj moučník!

K upečení nového moučníku se dá použít jakékoliv cukroví, pečené i nepečené. | foto ara
Takto vypadá semleté cukroví. | foto ara
Peče se asi 25 minut při 180 stupních. Na vychladlý moučník se může dát čokoládová poleva a dozdobit jej šlehačkou. To vám nabízí Jitka Pecharová. | foto ara
K upečení moučníku je potřeba kromě zbylého cukroví také mléko, vejce, kypřicí prášek do pečiva a hladká mouka. K nim se může přidat do těsta i různé ovoce, oříšky, kousky čokolády, káva a podobně dle chuti. | foto ara
Cukroví je potřeba pořádně rozmixovat. | foto ara
Vzniklá sypká hmota z cukroví se smíchá s mlékem na kašovitou hmotu a přidají se další suroviny k vytvoření těsta konzistence podobné jako u bábovky. | foto ara

Burešová (31) už to nedává! Doma zažívá hotové peklo

Dusno u Michala Davida: Nejdřív zákaz a pak omluva!

Marta Dancingerová: Rozchod s tátou svého syna!

Trpěla širokou škálou problémů. Po testech lékař zbledl

Jennifer Aniston bude asi (konečně) bydlet s novým chlapem

Tohle ať syn Tomešových raději nikdy nečte: Početí pod vlivem na WC