Nejstarší a nejlepší recept na povidla!
2
/
11
Prohlédnout znovu
Nejstarší a nejlepší recept na povidla!
Pod kotli stále topí dřevem.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
To je stroj! Dělaný doslova na koleně. Pomocí ozubeného kola a řetězu se po čtvrt hodině sepne spínač a v sušírně otočí kolo o 40 stupňů.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Kubovi (3,5) lízačka evidentně chutnala.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Jaromír Ordelt po čtyřech hodinách kontroluje, jestli to uvnitř řádně bublá.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Po dlouhých 14 hodinách jsou povidla uvařena.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Švestky v sadech a zahradách dozrávají.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Švestky v sadech a zahradách dozrávají.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Jaromír Ordelt po čtyřech hodinách kontroluje, jestli to uvnitř řádně bublá.
|
Foto Aha! – Slávka Červená
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana