Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
3
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
Plát hovězího pupku pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Poklademe nasekanými stroužky česneku a lístky rozmarýnu.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme plátky pršutu a pupek pevně zabalíme. Zachytíme jehlou.
|
Aha! - Dan Černovský
Na oleji orestujeme nakrájené cibule a nakrájenou mrkev.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme maso a opečeme ze všech stran.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak maso vyjmeme a obalíme do zbylých plátků pršutu.
|
Aha! - Dan Černovský
Zeleninu zalijeme vínem a nalijeme do pekáče nebo zapékací mísy.
|
Aha! - Dan Černovský
Vrátíme maso do mísy a vložíme do trouby, kde necháme pomalu dusit 2 až 3 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
Vybírejte si kvalitní maso!
|
Aha! - Dan Černovský
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem