Vaříme cvalem s Michalem: Holandské brambory, dobrota přímo z nizozemské kuchyně!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Holandské brambory, dobrota přímo z nizozemské kuchyně!
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Aha! - Dan Černovský
Suroviny k přípravě.
|
Aha! - Dan Černovský
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mrkev očistíme a krájíme na kolečka.
|
Aha! - Dan Černovský
Pancettu nakrájíme na menší kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi opečeme pancettu dokřupava.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak do pánve přidáme mrkev a také ji opečeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Uvařené brambory rozšťoucháme a vmícháme do nich opečenou pancettu s mrkví.
|
Aha! - Dan Černovský
Nakonec vmícháme omytý a natrhaný salát. Podle chuti dosolíme. Na talíři ozdobíme chilli vlasy.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotové jídlo.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana