Vaříme cvalem s Michalem: Krůtí kari je skvělá exotická pochoutka!
1
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Krůtí kari je skvělá exotická pochoutka!
Suroviny, které potřebujete na přípravu.
|
Dan Černovský
Prsa nakrájíme na plátky a pak na větší kostky. V pánvi rozpálíme olej.
|
Dan Černovský
Pak přidáme k masu lžíci žluté kari pasty, promícháme ji s masem a dále opékáme.
|
Dan Černovský
Mezitím si nakrájíme umytý pórek na kousky asi 1 cm široké.
|
Dan Černovský
Pórek přidáme k masu a promícháme.
|
Dan Černovský
Směs zalijeme trochou zeleninového vývaru a podusíme.
|
Dan Černovský
Maso vložíme do pánve, osolíme a opepříme. Opečeme ze všech stran.
|
Dan Černovský
Nakonec zalijeme kokosovým mlékem a dusíme doměkka.
|
Dan Černovský
Krůtí kari.
|
Dan Černovský
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Dan Černovský
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem