Vaříme cvalem s Michalem: Fettuccine s řapíkatým celerem - Rychlé a zdravé těstoviny pro děti i dospělé
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Fettuccine s řapíkatým celerem - Rychlé a zdravé těstoviny pro děti i dospělé
1. Fettuccine uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, aby byly uvařené na skus (cca 8 – 10 minut).
|
Aha! - Dan Černovský
2. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Omytý řapíkatý celer nakrájíme na asi půlcentimetrové kousky, omytou mrkvovou nať nasekáme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Na pánvi rozpálíme kousek másla, orestujeme na něm cibuli, pak přidáme řapíkatý celer a opečeme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme zbylé máslo a nasekanou mrkvovou nať a orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Osolíme, opepříme a podlijeme trochou vývaru. Chvíli podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. K zelenině přidáme nastrouhaný sýr Pecorino (asi 2 lžíce).
|
Aha! - Dan Černovský
7. Těstoviny promícháme se zeleninou, na talíři dozdobíme plátky sýra a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
A je hotovo.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Aha! - Dan Černovský
Chůva syna Bartošové (†48) Golda: Proč se mi 11 let neozval?!
Miss nevkus Míša Nosková: Vyhledala pomoc odbornice!
Trpká pravda o Dopitovi od Hanychové: Bezdomovec s exekucí
Jakub Smolík trne hrůzou o syna: Maminka o tom neví