Logo magazínu

Dejte na rady babiček! Tohle je nejcennější dědictví!

4 / 5
Prohlédnout znovu

Dejte na rady babiček! Tohle je nejcennější dědictví!

Mrkev nezbavujte natě a skladujte ji v chladu a tmě. Vydrží pak déle čerstvá. | Profimedia.cz
Maso můžete chvíli skladovat čerstvé i bez lednice. Stačí ho zabalit do utěrky namočené v octě. Nebo ho nechte namočené do octové vody. | Profimedia.cz
okud bramboráky nejsou vůbec křupavé, přidejte do těsta trochu nastrouhané mrkve. Chuť potom zvýrazní nastrouhané jablko. | Profimedia.cz
Kachna bude křupat, když ji už upečenou pomažete medem rozmíchaným se sójovou omáčkou a dáte ještě na pár minut zprudka zapéct. Místo sójovky lze použít i balsamikový ocet. | Profimedia.cz
Trochu rumu do těsta, a bábovka bude hned kypřejší. | Profimedia.cz

Burešová (31) už to nedává! Doma zažívá hotové peklo

Dusno u Michala Davida: Nejdřív zákaz a pak omluva!

Marta Dancingerová: Rozchod s tátou svého syna!

Trpěla širokou škálou problémů. Po testech lékař zbledl

Jennifer Aniston bude asi (konečně) bydlet s novým chlapem

Tohle ať syn Tomešových raději nikdy nečte: Početí pod vlivem na WC