Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
2
/
3
Prohlédnout znovu
Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy
|
Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě…
|
Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví.
|
Foto scom
Rusevová vyhledala odbornou pomoc! Spustila to vážná choroba
Nárožný nevydrží doma: Nový kšeft!
Hes ve StarDance: Oskara bude cepovat strejda Geňa!
Bohdalová to rozjela se Zemanem: Už mi, lásko, není dvacet let
Případ Cimický opět u soudu: Nečekané zastání!
Maláčová v křížku se zákonem? Neuvěřitelné obvinění