Logo magazínu

Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?

1 / 3
Prohlédnout znovu

Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?

Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy | Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě… | Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví. | Foto scom

Konec v Kalendáriu! 15 litrů vody na plicích, Burešovou svírá strach

Dlouhý v zajetí litrů vína a nikotinu: Přiznal poruchu

Fatální pochybení Soukupa! ZÁKAZ STYKU S DCEROU?

Nešťastný Kristian Kodet: Milionová investice k pláči!

Lebkouni útočí! Kdo na léto shodil vlasy?

Mrazivý vzkaz Patrasové: Bože, vezmi mě k ní