Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
1
/
3
Prohlédnout znovu
Červené jídlo a pití má chutnat hůř: A proč chceme v letadle rajčatový džus?
Podle psychologa Charlese Spenceho s jídlem zásadně souvisí i tvary, zvuky, estetika talíře či barvy
|
Foto scom
Tomatová šťáva, když hučí v hlavě…
|
Foto scom
Halloumi vrže a to nás baví.
|
Foto scom
Konec v Kalendáriu! 15 litrů vody na plicích, Burešovou svírá strach
Dlouhý v zajetí litrů vína a nikotinu: Přiznal poruchu
Fatální pochybení Soukupa! ZÁKAZ STYKU S DCEROU?
Nešťastný Kristian Kodet: Milionová investice k pláči!
Lebkouni útočí! Kdo na léto shodil vlasy?
Mrazivý vzkaz Patrasové: Bože, vezmi mě k ní