Logo magazínu

Nejstarší a nejlepší recept na povidla!

9 / 11
Prohlédnout znovu

Nejstarší a nejlepší recept na povidla!

Pod kotli stále topí dřevem. | Foto Aha! – Slávka Červená
To je stroj! Dělaný doslova na koleně. Pomocí ozubeného kola a řetězu se po čtvrt hodině sepne spínač a v sušírně otočí kolo o 40 stupňů. | Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta. | Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta. | Foto Aha! – Slávka Červená
Kubovi (3,5) lízačka evidentně chutnala. | Foto Aha! – Slávka Červená
Jaromír Ordelt po čtyřech hodinách kontroluje, jestli to uvnitř řádně bublá. | Foto Aha! – Slávka Červená
Hotová povidla musí stékat jako malta. | Foto Aha! – Slávka Červená
Po dlouhých 14 hodinách jsou povidla uvařena. | Foto Aha! – Slávka Červená
Švestky v sadech a zahradách dozrávají. | Foto Aha! – Slávka Červená
Švestky v sadech a zahradách dozrávají. | Foto Aha! – Slávka Červená
Jaromír Ordelt po čtyřech hodinách kontroluje, jestli to uvnitř řádně bublá. | Foto Aha! – Slávka Červená

Konec v Kalendáriu! 15 litrů vody na plicích, Burešovou svírá strach

Dlouhý v zajetí litrů vína a nikotinu: Přiznal poruchu

Fatální pochybení Soukupa! ZÁKAZ STYKU S DCEROU?

Nešťastný Kristian Kodet: Milionová investice k pláči!

Lebkouni útočí! Kdo na léto shodil vlasy?

Mrazivý vzkaz Patrasové: Bože, vezmi mě k ní