VAŘÍME CVALEM S MICHALEM: Kuchař připravil exotický tabbouleh pro ty, kteří zůstávají v létě doma!
1
/
7
Prohlédnout znovu
VAŘÍME CVALEM S MICHALEM: Kuchař připravil exotický tabbouleh pro ty, kteří zůstávají v létě doma!
Jedna porce vás vyjde na zhruba 10 korun.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Bulgur připravíme podle návodu na obalu, petrželku a mátu omyjeme a nasekáme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Omytá rajčata rozpůlíme, vyjmeme střed s jádry a čistou dužinu nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Přidáme nasekanou šalotku, vše promícháme a zakapeme citronovou šťávou.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Pak přilijeme olivový olej a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec vmícháme hotový bulgur.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Salát osolíme, opepříme a podáváme vychlazený.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana