Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se pustil do klasiky české kuchyně a uvařil svíčkovou na smetaně!
2
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se pustil do klasiky české kuchyně a uvařil svíčkovou na smetaně!
Michal připravil omáčku z 1 kila masa.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Maso prošpikujeme částí zauzené slaniny.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Dobře osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Cibuli oloupeme, zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Zbylý špek rozškvaříme, zeleninu a maso na něm orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme do pekáče s kořením, necháme několik hodit odležet a pak pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C 30 minut. Oheň stáhneme na 150 °C a pečeme dále 2 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vyjmeme koření a maso, výpek se zeleninou rozmixujeme a omáčku zjemníme oříškem másla. Pak přilijeme smetanu, povaříme a podle potřeby dochutíme.
|
Aha! - Dan Černovský
Naši olympionici a mistři světa v Máme rádi Česko: Totální propadák
Suri Cruiseová se dnes stává dospělou: Osmnáctiny bez táty Toma
Bočanová dostala stopku kvůli dceři! Lascivní košťata přitom nevadí
Genzer ve StarDance pod tlakem: Režisér ho sprostě seřval
Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate?
Luxus Švantnerové: Dcerka ťape v diorkách za 13,5 tisíce