Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se zaměřil na sezonní suroviny a připravil chřestové rizoto!
2
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se zaměřil na sezonní suroviny a připravil chřestové rizoto!
Chřest je zdravý a do rizota se skvěle hodí.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a necháme zpěnit na másle.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Chřest (použili jsme bílý) dobře oloupeme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Pak ho nakrájíme šikmo na kousky, špičky necháme na ozdobu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Chřest dáme do pánve k cibuli, orestujeme a pak přisypeme rýži.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Podlijeme vínem a vodou, vaříme, až se nasákne, přilijeme opět víno a vodu a pokračujeme, až je rýže měkká.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Podle potřeby osolíme a opepříme. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme posypané parmazánem a zdobené chřestem.
|
Aha! - Dan Černovský
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!