Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se zaměřil na sezonní suroviny a připravil chřestové rizoto!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se zaměřil na sezonní suroviny a připravil chřestové rizoto!
Chřest je zdravý a do rizota se skvěle hodí.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a necháme zpěnit na másle.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Chřest (použili jsme bílý) dobře oloupeme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Pak ho nakrájíme šikmo na kousky, špičky necháme na ozdobu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Chřest dáme do pánve k cibuli, orestujeme a pak přisypeme rýži.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Podlijeme vínem a vodou, vaříme, až se nasákne, přilijeme opět víno a vodu a pokračujeme, až je rýže měkká.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Podle potřeby osolíme a opepříme. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme posypané parmazánem a zdobené chřestem.
|
Aha! - Dan Černovský
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem