Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
2
/
6
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
Pár plátků prosciutta opečeme na pánvi dokřupava.
|
Aha! - Dan Černovský
Pár výhonků očištěného zeleného chřestuizabalíme do zbylých plátků prosciutta.
|
Aha! - Dan Černovský
Zbylý zelený a bílý chřest pokrájíme a orestujeme na výpeku z prosciutta, do kterého přidáme kousek másla.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánev přidáme ještě zelený chřest v šunce, opečeme a vše společně podáváme s omytými listy polníčku a řeřichy.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vám přeje dobrou chuť.
|
Aha! - Dan Černovský
Základ salátu tvoří chřest.
|
Aha! - Dan Černovský
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana
Přiznání Michaela Kocába: BYLI JSME S DÁDOU MILENCI!