Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
Pár plátků prosciutta opečeme na pánvi dokřupava.
|
Aha! - Dan Černovský
Pár výhonků očištěného zeleného chřestuizabalíme do zbylých plátků prosciutta.
|
Aha! - Dan Černovský
Zbylý zelený a bílý chřest pokrájíme a orestujeme na výpeku z prosciutta, do kterého přidáme kousek másla.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánev přidáme ještě zelený chřest v šunce, opečeme a vše společně podáváme s omytými listy polníčku a řeřichy.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vám přeje dobrou chuť.
|
Aha! - Dan Černovský
Základ salátu tvoří chřest.
|
Aha! - Dan Černovský
Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate?
Luxus Švantnerové: Dcerka ťape v diorkách za 13,5 tisíce
To musela Agáta čekat! Drsný následek války se Soukupem
Potřetí těhotná Gábina Lašková: Další kluk do party!