Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
3
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
1. V kastrolu rozehřejeme olej, orestujeme na něm nakrájenou cibuli.
|
Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nasekaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Očistíme a nakrájíme papriku na kousky a mrkev na půlkolečka, přidáme do hrnce.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme pokrájený řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec nakrájíme pórek, přidáme do hrnce a vše orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme fazole a cizrnu, zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka. Osolíme a opepříme, přidáme spařená, oloupaná rajčata a dovaříme. Podáváme s nasekanou bazalkou.
|
Aha! - Dan Černovský
Polévka ze zeleniny a luštěnin.
|
Aha! - Dan Černovský
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem