Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
4
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal se pustil do divočiny. Zkuste jelení plec na víně!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
Jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Všechnu kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Jelení maso odblaníme a nakrájíme na větší, stejně velké kostky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme zeleninu, když se rozvoní, přidáme maso.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Orestujeme, až se maso zatáhne. Přidáme divoké koření, tymián a rozmarýn.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vše restujeme, osolíme a opepříme, podle chuti přidáme prolisovaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pokrájíme omytá rajčata a přidáme do hrnce k masu.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Podlijeme vínem a vývarem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří jelení plec na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody
Potvora Eva z Discopříběhu v slzách: Smrt milované maminky!
Vážná nehoda Terezy Kerndlové: Odnesla to páteř!
»Nesmiřitelní« Hackman (94) a Eastwood (93): Poznali byste je?
Módní akce roku Met Gala 2024 v New Yorku: Jsou to ještě vůbec šaty?!
Dvojčata (29) dobývají svět zvláštním způsobem: Pumpují do sebe botox