Vaříme cvalem s Michalem: Čím potěšíte svoje chlapy? Šéfkuchař Michal má tip. Vepřová žebra v pivní marinádě!
4
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Čím potěšíte svoje chlapy? Šéfkuchař Michal má tip. Vepřová žebra v pivní marinádě!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Žebra si nakrájíme na kusy.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Slaninu nakrájíme na kousky a rozškvaříme ji na pánvi.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Česnek jemně nasekáme a orestujeme ho na slanině.
|
Aha! - Dan Černovský
4. V míse rozmícháme 3 lžíce dijonské a 3 lžíce hrubozrnné hořčice s pivem.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Přidáme orestovaný česnek se slaninou a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Marinádu osolíme, opepříme a dochutíme worcesterskou omáčkou.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Promícháme a žebra do marinády naložíme alespoň na 3 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Přendáme je i s marinádou na pekáč a pečeme při 180 °C asi 90 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotová vepřová žebra.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří vepřová žebra v pivní marinádě.
|
Aha! - Dan Černovský
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!
Dcera o Lauferovi: Nezemřel na přístrojích a plány s pohřbem
Tajnůstkářka Pergnerová: Partner už ji oslovuje jiným jménem!
Studená sprcha pro fanoušky Gotta, obměkčí ještě Ivanu?
Slováčková v koncích: Bočanová už nevydržela mlčet
Mrazivé odhalení Holišové: Nechápu to, naříká Hana