Vaříme cvalem s Michalem: Čím potěšíte svoje chlapy? Šéfkuchař Michal má tip. Vepřová žebra v pivní marinádě!
1
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Čím potěšíte svoje chlapy? Šéfkuchař Michal má tip. Vepřová žebra v pivní marinádě!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Žebra si nakrájíme na kusy.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Slaninu nakrájíme na kousky a rozškvaříme ji na pánvi.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Česnek jemně nasekáme a orestujeme ho na slanině.
|
Aha! - Dan Černovský
4. V míse rozmícháme 3 lžíce dijonské a 3 lžíce hrubozrnné hořčice s pivem.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Přidáme orestovaný česnek se slaninou a promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Marinádu osolíme, opepříme a dochutíme worcesterskou omáčkou.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Promícháme a žebra do marinády naložíme alespoň na 3 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Přendáme je i s marinádou na pekáč a pečeme při 180 °C asi 90 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotová vepřová žebra.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří vepřová žebra v pivní marinádě.
|
Aha! - Dan Černovský
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru
Fešák Robert Urban je zpátky v Zoo: Nervózní a s novou kočkou!