Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
2
/
6
Prohlédnout znovu
Velikonoce začaly už v lednu: Výroba perníku od A do Z!
Tvarování vykrojeného plátu na 3D formu půlky kraslice.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Vypouklé půlky vejce se pečou 15 minut při 165 0C.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po vychladnutí se nastříká poleva.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Po zaschnutí ozdobných motivů následuje slepení.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Ještě začištění kraslice v místě slepení a je hotovo.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
A tady je výsledek několikahodinové práce.
|
Foto Aha! – Jitka Pecharová
Čerstvý otec Kramár dostal na frak: BRUTÁLNÍ URÁŽKY
A je to tady zase! Po Brodské se slehla zem
Případ Cimický opět u soudu: Nečekané zastání!
Ornella a Agáta šly s kůží na trh: Nejintimnější odhalení v historii
Plány Chantal Poullain odhaleny: FIRMA NA RAKVE