Herečka Ilona Svobodová (66) si prošla velmi bolestivým obdobím. Když se rozhodla pro rozvod, její rodina to nepřijala a podle jejích slov se s ní přestala bavit. Dnes už ale na těžké období dokáže vzpomínat s odstupem a věří, že člověk může začít znovu v každém věku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kolik pani Svobodove je, kdyz mluvi o tom, ze v jejim veku nebylo bezne se rozvadet a zeny radeji zustavaly v negunkcnim manzelstvi? Mozna u nasich rodicu nebo spis prarodicu. Jde o to, proc se rozvedla, ze s ni rodina a okoli prestalo mluvit.
....paní Ilona Svobodová se vyskytuje v Ulici snad už od začátku. Celá její filmová rodina , manžel i dvě dcery zmizli v propadlišti dějin , jenom pani Ilona se tam drží zuby- nehty ,asi má nějakou protekci u tvůrců seriálu , když jí tam sem-tam nějaký štěk napíši.
Cože?! Vy neznáte hvězdu seriálu Ulice - statistku Svobodovou? To je ta, co sedí ob díl za pultíkem a rovná si náčiní na lakování nehtů! Je nominovaná na Oskara! -
Nevím proč. Ilonu Svobodovou mám v paměti jako její menší roli v seriálu Život na zámku. Tam při nákupu musela ukázat tašku proto, že nic neukradla. To jí naštvalo a ztropila povyk. Samozřejmě jsem měl zkaženou náladu i já.