Už nemohla mlčet! Bijec Karlos Vémola (41) se před časem chlubil, kolik peněz dává své odloučené manželce na děti. Vedle toho prý platí statisícové náklady spojené s luxusním vozem, který používá. Lela (37) zuří, děti prý živí ze svého!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
50 tis. na tři děti je 16 600 na jedno, to na Karlose a jeho bývalý zvěřinec a jeho placení, je hoooodně málo. Rozhazuje v rámci svého života svobodného pána za své kumpány a dámy...investoval, peníze má. Možná je paní Lela bezedná, to nevíme. Ale super luxusní auto za 100 tis. měsíčně je nad její možnosti.Karlos jí nabídl kompromis, který odmítla...tak tak. No to bude ještě cirkus.
Jasně, vy chudinko! Víte houby, co to je sama živit děti, váš chlap je tady a vše můžete vymáhat. To jen mně se nepodařilo ulovit alíky od tatíka u protinožců. Při tehdejších tabulkových platech jsem musela mít druhé zaměstnání! A to jsem vzdělanější než vy! Jo, pár známých potkalo vašeho Karlíka tady ve městě s mladším modelem. Už vás má na háku. Prostě chlapi rozsévači...
Toto plastové stvoření na všech fotografiích drží děti pouze jako rekvizitu a doplněk, bez jakýchkoliv zjevných citových vazeb. To si říká matka??? HNUS! FUJ!