Deprese a heroin! Zpověď dcery Jirešové: Rodiče mi zničili život | Ahaonline.cz

Registrace

Deník Aha! na Facebooku

úterý 22. září 2026

Svátek slaví Darina, zítra Berta

Deprese a heroin! Zpověď dcery Jirešové: Rodiče mi zničili život

Když byly Sofii (21) necelé dva roky, začala mezi rozhádanými rodiči, herečkou Ivanou Jirešovou (48) a novinářem Ondřejem Höppnerem (†55), každých čtrnáct dní pendlovat. Neustálá změna prostředí se na jejím duševním zdraví ošklivě podepsala.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Libby Lysova
02. 07. 2026 09:50

Ono je snadne vsechno hodit na rodice a nenest za nic odpovednost sama. Samozrejme se rodice hodne podepisuji na svych detech a ona to nemela lehke. Stridava pece je dobra akorat pro rodice, ale je rozdil, kdyz si na ne zvykne dite od mala, kdy jeste nema socialni vazby na kamarady a okoli a strasi dite, ktere uz je zvykle na skolu, kamarady. A jestli nekdo zacne pit alkohol a brat drogy je ciste jeho rozhodnuti. Jsem take z rozvedene rodiny a zazila jsem hrozne detstvi, ale nikdy by mne ani nenapadlo neco takoveho. Takovou dceru bych ale rozhodne nechtela. Nemela stesti na rodice, ale jinak rozhodne nestradala.

jity
01. 07. 2026 12:23

Nemůže všechno svádět na rodiče i když mají také vinu. Jen by mi zajímalo kde brala peníze na alkohol a kokain. Ve 13.komnatě mluvili i její prarodiče, tak snad se měla kam obrátit. Co by měly říkat děti, které nemají to co měla ona. Nebo neměla mobil, oblečení, věci do školy a co jíst? Dobře nerozuměla si s matkou, ale s prarodiči také ne? Co vlastně holka chtěla.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.