„V sobotu vrcholila naše divadelní sezóna tradičním hraním na třech obřích kamionech pro hosty VI. Hostivařských divadelních slavností. Zažili jsme ovšem něco, co se vymyká chápání, něco, co jsem za 50 let u divadla ještě nikdy nezažil," lamentuje Jan Hrušínský.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Hrušínský, já vám poradím.
Jděte na Hrad a vyžádejte si výjimku.Tu tady mají Ukrajinci , ať vám a zvukaři Petr Pavel helfne.Chodíte rajtovat s Chvilkama, jeho 1.dáma taky ( ale s ochrankou a s šaty od této vlády ) on to ocení. A vyžádejte si od pana prezidenta taky tu ukrajinskou možnost na všechno dokládat " Čestná prohlášení " sebou samým stvrzená.To mají Ukrajinci 5 let povoleno.No a kdyby pan prezident neměl čas , jistě pomůže starý Svěrák, dyť už si s Hradem natěšeně i tyká.
A teď mě , Hrušínský , nezdržujte, jdu si spočítat kolik studentíků Chvilkařů sleduje ČT a pouští si doma český rozhlas.Nějak se nemůžu dopočítat a že by za odběr platili už vůbec ne! Panebože, že oni si to vůbec nepouští ?!
Že u nich byl ve škole pan prezident , poučil je co je demokracie a oni vyrazili do ulic a "zasvěceně " stávkovat ?
No a jinak, Hrušínský, sorry,ale plést si " podat vysvětlení " se zatčením , to je taky IQ 107
Vážený pane, vy se domníváte, že zákony platí jen pro všechny okolo vašeho ansáblu? A o jaké šikaně to mluvíte, pánovi bylo ublíženo, nebo byl napaden? Byl pouze převezen na služebnu, kde bylo po úředních úkonech zjištěno, že je vše v pořádku a byl propuštěn? Nebo se domníváte, že se mu měli klanět až k zemi a dělat, že se nic nestalo? Máte to trochu pomatený, ne?