Do očekávaného koncertu Štefana Margity (69) v největší tuzemské aréně zbývá už jen pár dní. Tentokrát však nepůjde jen o hudební událost, ale také o mimořádně emotivní večer. Operního pěvce čeká moment, který láká i děsí zároveň – na pódiu se po jeho boku znovu objeví milovaná Hana Zagorová (†75).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nevím proč Margita neudělá coming out.Přece se ví!
No, aby vedle mě stála mrtvola a dokonce se mnou mluvila, zpívala ?
Nikdy!
Margita možná umí operní zpěv, ale poslouchat ho mluvit např. o politice je tristní. Přiznejme si, že pan Margita není mentálně nejostřejší tužka v penálu , ale nafoukanej je hodně .Nepbavil by mě ani chvilku.
Zagorová ke stáru chudinka zblbla.Bylo mi jí líto, ale videla na něm až nezdravě.Nechápu ale, jak ženská mohla mít "materiál "Margitu doma.
Žilková tam byla trapná s tím předváděním vůbec.Rozsekla mi když tvrdila, že ona živila 3 manžely. Pan ministr Stropnický ji nedával na stravu a bydlení? Kluci po otci dědili a ten otec se podle ní neuměl uživit? Jak se to asi poslouchá Hanychovy.
Ten pořad u Adély jsem viděla. Moderátorka naprosto profesionální, z hostů skvělý Štefan Margita a také Daniela Brzobohatá. Nepřekvapila Anna Dvořáková, hlavně používáním anglických slov. A nezklamala ani Veronika Žilková, pochlubila se, že sedm let parodovala Hanu Zagorovou, že se tím živila. Už jen z úcty k H.Z. mi to přišlo hodně divné a ne k pobavení. Vsunula si do úst odličovací tampony a kousek zazpívala. Hrozné. Tampony si z úst vyndala do ruky a dotkla se paže Štefan Margity. Hanička Zagorová ta zůstane nejen pro mne ikonou a dámou, na rozdíl od V.Ž. Omlouvám se, ale tak to prostě mám.
Ta stará Žíla už se fakt necpe do všeho a všude. Minule hlásala jak hrála s Bohdalovou, která hrála její tchýni a protože jako tříleté dítě tam byla i Agáta, tak začala bavit tím, že Agáta je Bohdalové vnučka. Teď se zase montuje do Zagorové. Tak už fakt neví, na kom si přihřát svou polívčičku. Tak, kdo bude příště ten další, koho Žíla zase obšťastní svým trapným humorem?
MK. mně to spíš příjde, že se Štefíček živí hlavně přes Hanku, ví se přeci, že není na ženský, proč tý komedie nenechá, proč neodtáhne na Slovensko, tam je doma!
Pořad u Adély, jsem také chvíli viděla, proč k nám lezou Slováci, pálili a šlapali, utírali si boty do naší vlajky? !