V Haně Gregorové (73) se vaří krev! Byla totiž neprávem osočena z úplatkářství. Jedna uštěpačná poznámka na sociálních sítích spustila lavinu, kterou nikdo nečekal. Herečka, která na plac pravidelně nosí vlastnoručně upečené dobroty, dostala ránu přímo na komoru. Jedna z rýpavých žen ji veřejně obvinila z bohapusté přetvářky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ahoj diváci online, jsem Cindy z USA. Jsem zde, abych se podělila o své svědectví o tom, jak mi pomohli získat svého manžela zpět. Byla jsem podvodnice a manžel mě několikrát přistihl. Snažil jsem se opravit a pokaždé jsem skončil podváděním znovu a znovu. Asi jsem si neuvědomila, co pro mě znamená, dokud mě nenechal samotnou. Začal jsem hledat způsob, jak ho získat zpět, ale zdálo se, že nic nefungovalo dokonale, dokud jsem nenarazil na článek o DR EDETANLEN, který pomohl spoustě lidí po celém světě získat zpět jejich vztahy. Navázal jsem s ním kontakt a on mě ujistil, že můj manžel se mi do 48 hodin vrátí se svou mocnou magií a zaplatila jsem dolary za materiály potřebné k práci. Kupodivu se manžel po 2 dnech vrátil domů s tím, že mě stále miluje a já se zapřísahala, že už ho nikdy nepodvedu. To vše díky DR EDETANLEN. Můžete si s ním popovídat na jeho e-mailu dredetanlensolutioncente@gmail.com nebo navštívit jeho stránku na Facebooku
https://www.facebook.com/Spiritual_spell_temple_1111-100570192704287