Kamila Nývltová (36) sotva dva týdny po porodu vyrazila s dvojčátky Jasmínkou a Eliankou na první procházku, což náležitě zdokumentovala a přidala na sociální sítě. Místo ovací však přišla studená sprcha. Terčem kritiky se však nestala ona, ani miminka, ale kočárek. A reakce zpěvačky? Ta si rozhodně servítky nebrala.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Třeba to jde sundat ty korbičky
A Dá tam jen vajíčka nebo sedátka a budou sedět pěkně za sebou, až budou větší, co je na tom, měla jsem něco podobného ale ne pro dvojčata ale pro dvě děti, straší a mladší.
Dole byla vana na mimino a nad nim se dalo dat vajíčko nebo sedák . Tenkrát mě stál ten kočár přes dvacet tisíc i z výbavou před 15 lety. A tchyně mě urážela co si o sobě myslím, že si kupuju kočár jak nějaká herečka 😁😂 tu samou značku kočáru tenkrát používali v Hollywoodu herečky. 😂😅😎 byla to značka Vibe .
A byl to teda kočár tři v jednom, a dovezli mi ho z Německa od soukromé firmy. No a …
Nakonec jsem ho prodala ještě za 10 sítku a Koupila jsem si obyčejný golfky za pár stovek . Protože syn na kočáru sedět nechtěl a malé se líbily golfky když začala ťapkat😂😎.