Šokující důkazy proti Saudkové: Rakovina, z ho*na Přemyslovna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 18. dubna 2026

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující důkazy proti Saudkové: Rakovina, z ho*na Přemyslovna!

Případ údajného napadení ze strany Sáry Saudkové (58) se opět objevil před soudem. Zazněly tajné nahrávky, které pořídila její sokyně Petra (28), i dopis plný urážek...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

beladona
06. 04. 2026 14:03

Saudek ml., který má vizáž zanedbaného dementa je idól mezi dvěma ženskými. Jsem mrtvá smíchy. A zdá se, že to hraje na "porvěte se třeba, jsem v tom nevině. "
On sám ale přebral milenku svého slavného otce Jana a to i s vědomím, že ho Sára / původní jméno její je Šárka Směšná / okradla o jeho práci, negativy apod.
Vědomě s tím souhlasil, místo aby Sáře/ Šárce dal přes hubu, ať kouká majetek tátovi vrátit !

Sama Šárka /Sára talent nemá, byla jsem před mnoha lety na " výstavě " jejích fotek. Je to kopírka Saudka,Vůbec ji nemohou brát jako fotografku a vůbec ne jako " umělkyni " .Nic , než kopírka. A soukromě ? Bordelářka a sprostá nádoba co přišla ze Slovenka dobýt Prahu , změnila si jméno z Šárka Směšná na Sára Saudková a po nějaké době okradla Saudka Jana a vzala si jeho syna N)

beladona
06. 04. 2026 14:04

oprava : Šárka Směšná / Saudková / přišla do Prahy z Moravy.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.