Lucie Langmajerová se vůbec poprvé veřejně vyjádřila k nevěře svého manžela Lukáše Langmajera (45), který jí veřejně zahýbal s modelkou Jitkou Boho (34). U lidí si ale příliš plusových bodů nezískala, spíš naopak.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lucie Langmajerová,
pokud byste nic nekomentovala a dělala si co chcete, pak OK.Jenže Vy to sama živíte.
Co máte mezi sebou nemusíte rozmazávat a lidi na to zapomenou.
Ta dotyčná Boho je na tom stejně s tím vykecávání se jako VY.
Když přidám vykecávky Langmajera L. , sešli jste se všichni 3,.Jediný plus to má, že teď já vím, kdo je Langajer druhý, kdo je Boho a že existuje manželka od Langmajera druhého, Lukáše.Protože jediného, které jsem zatím znala byl Langmajer Jiří a ten mi je celoživotně tak protivný, že na jeho filmy nekoukám a netušila jsem ani, že má bráchu.
Takže Lucie, jako PR možná dobrý
Všichni ty mudrlanti si neuvědomují, že ani jeden z nich nežil život Lucie Langmajerové předtím a ani po nevěře jejího muže a proto nemají právo soudit její rozhonutí.
Jitka Boho si evidentně nectila manželství jiných, a proto sáhla po cizím muži, který sklamal. Jak naloží se šanci, kterou mu dala manželka, ukáže čas... snad se nebude chovat jak nezralý puberťák. Přeji Langmajerovým hodně štěstí, ať už další partnerské zklamáni nezažijí