Moderátor Jan Kraus (72) v posledních měsících čelí dost drsné kritice. Podle diváků jeho pořad Show Jana Krause ztratil své kouzlo a moderátor se v něm především snaží ztrapnit své hosty. Jeho syn David (46) se ho ale nyní zastal.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
K čemu taková diskuse? Když se mi líbí - sleduji, když ne - nesleduji. Ekonomové každé komerční televize vyhodnocují sledovanost a ta rozhoduje. Pokud se současně s pořadem nabízejí vstupenky, asi o něj není takový zájem , jako o pořady, kde je beznadějně vyprodáno - ale to je na posouzení majitelů...
|Kraus není strejc a tedy má pořad, kde bych se ráda i přiučila, něco se dozvěděla atd .Pamatuju na jeden pořad kdysi dávno, kde byla taxikářka z NYC a já byla moc zvědavá, jak to tam chodí.Kraus ji nenechal mluvit, poslouchal se sám a furt se něčemu smál.
On dokáže udělat vtipně, ironicky i poučně pořad , né že ne, ale někdy ho zmrší.Nejhorší jsou ty smíchy, kdy se směje , jak je vtipnej. Někdy mi přijde, že položí otázku, která je fakt v tom zásadní, ten člověk se snaží a snaží, ale vzdá to.Kraus ho nenechá mluvit a přojde mi , že má problém v tom hovoru sledovat co je podstatné. Přesto na něho sem tam koukám z youtube, je dost chytrej.