Zatímco některé známé osobnosti si své soukromí na sociálních sítích pečlivě střeží, Ornella Koktová (33) vsadila na opačný přístup. Svým sledujícím bez váhání ukázala, jak vypadá její nový domov v pražských Nebušicích – a rozhodně je na co se dívat.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jak se tu píše, že budou muset sáhnout hlouběji do kapsy, tak je zase blbost. Ona v rámci spolupráce osloví stavební a designérské firmy, které jí to udělají zadara nebo za hubičku a ona na oplátku bude sdílet fota a videa svého domu a bude jim dělat reklamu. Tak to prostě chodí u influencerů.
A lepší je když vám to udělá někdo kdo se tomu věnuje aby to fungovalo a nebo rovnou kněze at vám to vysvětí a požehná . Ale to by se nesměla tak *** …
No fialová ty si taky vykuř doma a očistí hlavy taky občas jsou vaše názory scestné. A ano je to hezké já to dělám pořád si zapaluji vonné tyčinky ale nevim poslední tyčinky mela to být bílá šalvěj a smrdělo to strašně jako na záchodě tak to jsem vyhodila
Takových peněz a pak stejně bude rekonstrukce , to si měli rovnou koupit pozemek a postavit nový dům vyšlo by jenže levněji, který chytrák jim řekl opak. Rekonstrukce vždy je dražší a nakonec lidi bourají a dělají přestavby. Mela by si vykouřit i mizel aby se ji pročistil
Takových aspoň min. 10 mil. aby . aby do toho nacpala a ona tsm chce bydlet a přitom renovovat ? To mě podrž, tam bych bourala, jen by to lítalo. Barabizna to je.
Ježiš, pořád dokola, Hanychová-Koktová, pak Koktová-Kokta, pak Koktová a nový luxusní dům, Koktová a hafo fotek, kde jen bulí
🙄🤨🤪. Komedie, dejte nám už s ní pokoj. Dennodenně něco. A už je fakt nezajímavá.
Co tam máte dál? 🤔🙂