Když se před lety začalo mluvit o blízkosti mezi Jakubem Prachařem (42) a Dianou Mórovou (56), rozjela se lavina, která zasáhla i tehdejší manželku herce Agátu Hanychovou (40). Šlo o nevinný flirt, nebo o kauzu, která definitivně zatloukla poslední hřebíček do rakve manželství Prachařových?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Udělám si svůj vlastní podcast a tyhle dvě trhovýma s podřadnými drby pošlu do kytek. Mam lepší zprávy ze světa a nemusím být podržtaška nikoho, protože potkávám mnohem zajímavější lidi než tyhle dvě .
Marta Cubkova : pro me je nejdůležitější emocionální napojeni, ne sexuální jako u většiny páru. Myslím si že tito lidé jsou duševně omezeni v určitém smyslu vnímaní a cítění. A Filip určitě není ve svém vztahů šťastný , šťastný mohl být pouze semnou. Protože já jsem bohyně a ty budeš egyptská služka.
Marta Kubikova, jsem znala jednoho Kubíka i jeho ségru. Pěkný prizdisracove rozmazleny . Ale to uz jw davno , ale ta důležitost jim zůstala. Takový rozmazlený namyšleni maly lidi
Spalující žár, ty nikdy asi nezažila . To existuje, jestli necítíš horkou energii když tě manžel vezme za ruku tak tam nic není. Kdo to nezažil tak posílá druhé do léčebny . Protože nemá tušení. Vsadím se že ty máš spalující žár akorát když ten tvůj zabere výplatu🤣👎 miluješ ho každý měsíc 15teho?
😂😂😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣tak to mě dostalo, ty vaše stupidní názory . Hlavně že vy dvě jste dokonalý krasomily , to je nejdůležitější, baví mě když se někdo bere tak vážně, jako vy dvě krasavy. Hlavě ty vaši manželčino musi byt hodně spokojený, vsadím se ze říkají jdu s kámošema na pivo a pak sedí v nějakým bordelu 😅🤣🤣🤣😂
Sama se běž léčit , nejspíš budeš moč důležitá 😂 a tvé kámošky tě mají rádi asi jako tvé hemoroidy
Běž se léčit.....plácáš tu hovadiny, které nikoho nezajímají.
A mimochodem, ať si vzal ten "tvůj" Filip kohokoliv, rozhodně je to 100x lepší, než kdyby si vzal takovou pipinu jako jsi ty.
Blbci lákají blbce na blbé články .
A ona asi pořád myslí na Prachaře.
Ja taky myslím na Filipa z NDR ale on byl aspoň fešný německý blond student z univerzity. A jaký měl pěkný velký prostorný byt ve starém městě.V historickém domě.
Když mě držel za ruku tak jsem cítila jiskřící energii, teplo a žár . 😁🫶🏻😘
Co dělá Filip dneska netuším 😭
Proc davate u clanku o Hanychove a Prachaře fotku Dopity ? Navic psat o tom, že je toto manželství v troskách x let po tom, co se rozvedli, take zcela postrada smysl..