Paulová končí po boku Vydry v Prostřeno? V nové roli září | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 5. března 2026

Svátek slaví Kazimír, zítra Miroslav

Paulová končí po boku Vydry v Prostřeno? V nové roli září

Herečka Jana Paulová (70) vypadá i více než rok po StarDance ve velmi dobré kondici a díky shozeným dvanácti kilogramům si mohla alespoň na chvíli znovu vyzkoušet roli modelky. Zapózovala fotografům při focení pro návrhářku Martinu Pipkovou Loudovou. Právě její vysoké pracovní tempo a další pracovní aktivity ale znovu otevřely otázku, zda by v budoucnu nemohlo dojít ke změnám v pořadu Prostřeno!, kde aktuálně působí po boku Václava Vydry.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

miroslava13
31. 01. 2026 16:47

nekoukám na takové kraviny....ale Vydra pořád tlačí na pilu, Jana na tom není dobře a on ji všude cpe. To je chtivý peněz? Nechápu. Zdraví máme jen jedno. Leze mi tím na nervy a to jsem ho měla ráda.

bella.
31. 01. 2026 15:51

Já na to nekoukám,ale znám Vydru a vím, jaký arogantní ..... on je .
Tlačí určitě všema pákama svou ženu do pořadu, ale bylo to odříkávání textu, jako má Neckář.Já chápu Neckáře že nechce hnít a když si lidi koupí lístky, tak OK.Ale tady by byla Boušková vnucena lidem bez možnosti výběru.Naopak si myslím, že by mohli Paulové najít jiného partáka.

Alba Alba
31. 01. 2026 09:54

Mě se vidí že paní Paulová je o hodně lepší.

ELLA Průšová
30. 01. 2026 23:35

To je mi líto a nedělá se to! On žebrá v EU o peníze, nestyda, tady žene nemocnou Janu do práce a Jana Paulová mu byla dobré? Nestyda chlap, tohle se nedělá, vědět by to ale měla réžie pořadu!!! Paulová byla skvělá a Jana se zhroutí, není vyléčená a má už svůj věk!

bella.
01. 02. 2026 13:11

ELLA Průšová
------------

on dostával i velké dotace .Jeden z předchozích ministrů zemědělství tam má koně.Fňukali, když je majitel vystěhoval z bytu u Národního divadla a dělal ze sebe chudinku.

Vydra je vůl, trápí bez podkov ty koně, protože oni tam nežijí volně, jsou ustájení a vozí na svých hřbetech ldi. Kopyta měli , když s tím začínal do krve ostrouhaná a našlapovali jak na žiletkáck, nedal jim ani na přechod z podkovy na bosé kopyto adaptační kopytní boty. Přechod vyžaduje čas na adaptaci, kdy kopyto zesílí, ale on to prudil, projíždí se na těch koních metrákoví jedinci.

BarSmith
30. 01. 2026 14:51

Obřad klepání, nesleduji už,
tak je mi to fugu

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.