Karlos Vémola (40) je už několik dní doma, pro Lelu se toho ale příliš nezměnilo. Péče o tři malé děti, každodenní provoz domácnosti a k tomu podnikatelské aktivity zůstávají především na ní. Sama už nedávno otevřeně přiznala, že tempo, které dlouhodobě drží, je těžko udržitelné.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Plastiky sú hlúposť, rovnako ako tetovanie - ale to neznamená že na Lelu budem útočiť - proste je to ženy ktorá má svoj život tak jej ho nechajte. Ani mne sa nepáčia káčerie pery. napríklad ja mám 63, ani jednu plastiku, tetovanie, vlasy preč, ale beriem to ako známku života - som to ja a nepotrebujem byť krásny a dobre oblečený. Ale Lela je dobrá žena a matka - má len jedno nešťastie - že žije v Prahe.
Máme ji pomáhat ? Aha!!!!
Proč má tam velký umělý prsa a rty?
Proč si myslí že je to sexy???
Takovým lidem s takovým zvrhlým egem se nedá pomáhat.
U nich na prvním místě jsou oni sami a jejich představa že jsou dost sexy pro potencionální sexuální partnery.
Co je na tom dobrého???
Nic, akorát mysli na své libido, vzhled a vlastní potřeby.
V médiích ukazuji dvě věci, buď jak se hroutí a nebo jak někde relaxuje.
Ale z čeho konkrétně se hroutí nebo jakou práci dělá ???
Měla jsem stejnou kamarádku, chodila na plastiky, na kosmetiku, do baru, na nákupy a restaurace.
Když byla doma tak se hroutila a byla nespokojená a furt mluvila o práci kterou neměla.
Měla několik sponzorů, a jediné na co čekala až ji přijdou peníze na účet aby je mohla utratit.
A pořád dokola říkala že má plno plánů co vše bude dělat. A nic nedělala. O práci jen mluvila.
Hrála si na dokonalou milou holku ale stačilo aby ji došlo vínečko a už byla zlá a bezohledná.
Závislá na alkoholu, chlapech a penězích.
Jednou udělala takovou psycho scénu že od tydoby už jsem se ni neviděla. Odmítla jsem ji !!! Konec prostě. Nezajímají mě její stupidní názory a značkový kabelky a počet chlapů a práce, kterou neměla .
Byla psychopat .
Od ty doby si myslím že tyhle plastiky jsou zdraví nebezpečný, poškozuje jim to psychiku a i fyzické zdraví.
Ale at si to každý dělá podle sebe.
Je vidět km takové myšlení vede.
Oni dva jsou řádný příklad.
A když mají kolem sebe lidi kteří jim to zaplatí!!! Prosím!!!
Neumí plánovat, nic vic nic míň. A určitě, kdyby ze sebe vylila ty litry škodlivých látek co v sobě má, tak by byla nejen optimističtější, ale i zdravější. Mladá žena a už teď vypadá jak vylepšená osmdesatnice. Pokud to nevidí, bylo by dobré, aby ji okolí nabídlo pomoc psychiatra. Nechápu proč se tak hyzdí.
Chtěla tři děti, má tři děti, tak ať se stará, je jasné, že nemůže mít čas na své aktivity, děti musí odrůst. Buď bude dělat pořádně jedno nebo druhé, když chce dělat svůj bussines tak jí děti musí hlídat chůva, oboje nejde... hlavně o odnesou děti. Je směšné od Vejmoly čekat, že se postará o děti, i na snídani chodí do podniku, proč by měl dětem mazat chleby....věděla, do čeho jde...a nebo je naivní...
Mirek Dusin můj děd byl z 12 dětí ale dneska ty mozky si neumí ani připustit že by měli samy vychovávat byť jedno dítě a hned se hroutí . Je to zkáza lidstva !!!
Uvědomil si že už nebude na její plastiky, tak to s ní šlehlo…
No jo no. Zpátky do reality Barbie ale zkus napsat Do Mattelu , třeba bys jim mohla dělat živou reklamu na Barbie při vstupu do hračkářství ale asi budeš muset změnit velikost míčů na hrudi. Barbie je tak velký nemá.