Bramborový salát podle Dany Medřické (†62): Recept zůstal v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. prosince 2025

Dnes je Štědrý den / Adam a Eva, zítra je 1. svátek vánoční

Bramborový salát podle Dany Medřické (†62): Recept zůstal v rodině

Vyhlášený bramborový salát, kterým na Vánoce oslňovala herecká hvězda Dana Medřická (†62), zůstal v rodině. Recept na speciální štědrovečerní pochoutku má nyní herečka Jana Boušková (70), do rodiny ho přinesl její partner Václav Vydra (68). Dokonalost prý tkví v jedné ingredienci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
24. 12. 2025 12:14

Panebože!

BarSmith
24. 12. 2025 04:53

No nevím. Vždycky vařenou mrkev, petržel a celer, k tomu nakládaný hrášek a kyselý okurky. Do toho dala majonézu a hořčici. Dochutila pepřem a solí.

BarSmith
24. 12. 2025 04:51

Jablko tam dává i Lenka Kořínková. A zeleninu z nálevu dřív nedávali vždyť se to ani nevyrábělo jako dnes.
Jen ty okurky a mrkev možná . 🤔

BarSmith
24. 12. 2025 04:48

Salát pani Medřická dělá podobně jak moje máma, oni nedávali dřív tu zeleninu z nálevu ale vařenou a dochutili právě hořčicí, majonézou, citronem zakápli.
Nejedli to kyselé jako my teď.
Ja jsem se naučila místo majonézy dávat bílý jogurt, majonézu jen malinko k dochucení a je to taky dobrý . 👍

BarSmith
24. 12. 2025 04:25

Omlouvám se Daně.

BarSmith
24. 12. 2025 04:25

Táta dělá lepší na ty si jezdí až z Jižních Čech

BarSmith
24. 12. 2025 04:24

Je opravdu zvláštní že ona se stim začala chlubit prave v době kdy jsem nas recept na Vánočku sdílela na Lidech.cz v diskuzi a další Vánoce na to Monika byla děsně slavná skrz Vánočky . Jen ať se stydí . *** stejně děla lepší . A máma se ji směje.

BarSmith
24. 12. 2025 04:16

Jen kdyby se Absolonová měla přiznat kde vzala recept. Žádný rodiny aspoň ne od její rodiny . Taky pěkně trapná vysměju recept na Lide.cz a pak se nechá oslavovat , trapka jedna . Je vidět že ty lidi jsou bez vyššího vzdělání a bez morálky

BarSmith
24. 12. 2025 04:14

Jinak ja si salát udělám podle sebe jak me chutná. A vaničku oece *** yy ja jsem kdysi dávno na Lidehc .cz ukázala fotky a poslala recept nevim komu a od ty doby ta Absolonová se chlubí Vanockama moji mami. Ale oni nejsou tak dobry jak od táty.
Tenkrát jsem ty podvodnici psala ze tajemství toho že je tak velká je že mama tam přidala ještě i kypřicí prášek. Jenže nevíte kolik jaky poměr . Protože jinak vám ta Vánočka snadno spadne a jsou právě placatý a rychle tvrdne.
*** je děla jinak a vydrží jsou měkoučký a jemný

BarSmith
23. 12. 2025 05:49

Pani Dana Medřická umřela taky hodně mladá. Ach, dřív jak moje maminka. Snad jim je tam děvčatům dobře. Věřím že ano.

BarSmith
23. 12. 2025 05:47

Media by měla v Tv taky připomenout že mají jít do Kostela na mši, podívat se na betlém, zapálit svíčku na hrobě a v hospodách by měli mít připravené jídlo a pití pro lidi kteří jsou samy a rádi posedí k štědrovečerní večeři u stolu u nich . Spojovat lidi a mít se rádi a chovat se lidsky . Vic se modlit, víc věřit v Pana Boha a Ježíše a chovat se slušně a důstojně.

Ty komerční svátky co se tu léta propaguji si strčte víte kam.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.