Gregorová bez Koptíka? Útěchu hledá u velké rodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 1. ledna 2026

Dnes je Nový rok, zítra Karina

Gregorová bez Koptíka? Útěchu hledá u velké rodiny

U Hany Gregorové (73) se Vánoce rozjely ve velkém stylu. Do maďarské Rajky za herečkou vyrazily její děti – syn Ondřej Brzobohatý (42) s manželkou Danielou (47) i dcera Rola s partnerem. Zatímco stoly se prohýbaly pod dobrotami, židle erotického básníka, Ondřeje Koptíka, zůstala prázdná. Rozchod?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
22. 12. 2025 17:08

A ta komunistická generace to jsou pěkný *** ty ženský. Starý pán o holi sotva šel ke kde jiná baba ho vyhnala na začátek fronty. Hned sem ji to vyčetla aby náhodou neupadla ze ji vadí dědek co ma dvě věci v ruce , ze ji přešel. Aby se nepo…
Taky jsem ji to řekla , však za par let taky budete potřebovat hůl !!!
To jsou ty komunistky vo mají byt v důchodu a nejsou , zaclání a moralizující ještě starší generaci než jsou oni samy . Fuj 🤮 a mladým otravuji život v práci svými zatvrzelými názory.

BarSmith
22. 12. 2025 17:04

Nevím proč se chlubí tím co vše nakoupili, plno lidi v obchodě měli poloprázdné vozíky jen pár věcí. Nejvíc mě to mrzelo u matek s malými dětmi a důchodci, že si kupovali jen to základní. Ani ty fronty na Kapry letos nebyli. Přijde mě to trošku smutné. 🙁 bejvavalo lepší doby .

Kesitnarf Satim
22. 12. 2025 14:54

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮díky!

bella.
22. 12. 2025 13:13

Gregorová žádnou osvědčenou linii o soukromí nemá.Vyblije co se dá!

BarSmith
22. 12. 2025 12:03

V lesích ho marně hledat bude

BarSmith
22. 12. 2025 12:03

Má to hoch opačné, na svátky je fuč a ne u babičky . A s babičkou je přes rok no

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.